Ervaringen

Van cursisten:

Sonja beoefent wat ze mij leert, ze is liefdevol en betrokken, rustig en geduldig. Ze heeft aandacht voor iedereen in de groep. (vrouw 46 jaar)

Sonja is heel goed voorbereid en gestructureerd, wakker en invoelend, ze straalt rust uit. Ze heeft ook een fijne stem. Ik kan iets beter omgaan met mijn pijnklachten. (vrouw 70 jaar)

Ik heb geleerd door de training afstand van gedachten te nemen, laat me minder meeslepen door mijn gedachten en gevoelens. Daardoor ervaar ik minder stress. (man 51 jaar)

Het was gewoon een prima training, ik had eerst twijfels of ik de training zou gaan volgen maar ben blij dat ik het heb gedaan. Sonja voelde mij heel goed aan, haar opmerkingen op mijn moeilijkheden waren heel helpend. Ben dichter bij mezelf gekomen. (vrouw, 26 jaar)

Ik heb geleerd dat gewoon zijn goed is, ben bewuster van het leven geworden. (vrouw, 54 jaar)

Van collega’s:

Het eerste wat mij opvalt bij jou Sonja is, dat je een fijne, vriendelijke uitstraling hebt: je benadert mensen met warmte. Tijdens de bijeenkomsten raak je thema’s aan die diep raken aan mindful in het leven staan. Je hebt de rust om over te brengen wat het belang is van het beoefenen van mindfulness. Zowel als deelneemster alsook als begeleider raak je ook je persoonlijke stuk aan en deelt over jouw ervaringen en het helpende van mindfulness beoefenen. Ik denk dat ik durf te zeggen dat je mindfulness belichaamt. (Alda Teeuwen, familietherapeut en mindfulnesstrainer)

Je kan goed luisteren en geeft anderen de ruimte. Je ervaring in de traditie van Thây (Thich Nhat Hanh- SK) is in alles merkbaar. Bij jou is mindfulness meer dan een aangeleerde vaardigheid: het is een gerijpte grondhouding. (Noud de Haas, psycholoog en mindfulnesstrainer)

 

The essence of meditation is awareness

Mingyur Rinpoche